Trump’tan Putin’e: “Vladimir dur!”

Trump, Kiev’e Yönelik Rus Saldırılarına Tepki Gösterdi

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e düzenlenen ölümcül füze saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu. Saldırıdan duyduğu hayal kırıklığını dile getiren Trump, ateşkes konusunda tarafları anlaşmaya zorladı.

Trump, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Rusya lideri Vladimir Putin’e hitaben, “Rusya’nın Kiev’e yönelik saldırılarından memnun değilim” ifadelerini kullandı.

Trump, şu sözlerle devam etti: “Bu gerekli değil ve çok kötü bir zamanlama. Vladimir, dur! Haftada 5 bin asker hayatını kaybediyor. Barış Anlaşmasını yapalım!”

Rusya’nın Kiev’e gerçekleştirdiği saldırılarda 9 kişi hayatını kaybederken, 70’ten fazla kişinin yaralandığı bildirildi. Bu saldırı, savaşın başlangıcından bu yana başkente yapılan en ölümcül saldırı olarak kayıtlara geçti.

Related Posts

Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Ordu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Sokak Hayvanları Rehabilitesi konulu toplantı, Adana Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü binasında yapıldı.

ABD adım adım işgale hazırlanıyor

Washington yönetimi, ABD Başkanı Donald Trump’ın uzun süredir radarında olan stratejik bölge için düğmeye bastı… Bu hamle, Wall Street Journal tarafından “işgalin ilk adımı” olarak yorumlandı.

BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric: Dünya, Hindistan ve Pakistan arasında askeri bir çatışmayı göze alamaz

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Hindistan ve Pakistan’a azami itidal çağrısında bulunduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığı: Uluslararası toplumun İsrail’in pervasız saldırganlığına sessiz kalmaması küresel barışın gereğidir

İsrail’in Suriye, Lübnan ve Yemen’e yönelik saldırıları hakkında Dışişleri Bakanlığı açıklamada bulundu.

Kazada yaralanan otobüs şoförü 55 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bursa’da istinat duvarını aşıp, 10 metreden park halindeki otomobilin üstüne düşen özel halk otobüsünün sürücüsü, 55 gün sonra yaşamını yitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir