Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda seferler durduruldu

F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda Teknik Arıza! Seferler Durdu

İstanbul’un önemli toplu taşıma hatlarından biri olan F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda sabah saatlerinde teknik bir arıza meydana geldi. Yolcular mağdur oldu.

Metro İstanbul, sosyal medya hesapları aracılığıyla yolcuları bilgilendirdi. “F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda teknik arıza nedeniyle seferler yapılamamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.

Teknik ekipler arızayı gidermek için çalışmalarını sürdürürken, seferlerin ne zaman normale döneceği belirsizliğini koruyor. Yetkililer, güncel bilgiler için Metro İstanbul’un resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip etmeleri gerektiğini belirtti.

Related Posts

Silivri’de Fatih Altaylı’nın morali bozuldu

60 gündür tutuklu gazeteci Altaylı şöyle dedi: 62 yıllık hayatımda hiç bu kadar saçma, sürreel ve ütopik, manasız ve mantıksız dönem yaşamadım.

Diyarbakır’da Tamamlanan İlkokulun Açılışı Ruhsat Sorunu Nedeniyle Bekliyor

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 2 yıl önce yapımı tamamlanan ilkokul, yerel belediyenin ruhsat vermemesi nedeniyle açılamadı. Veliler, çocuklarının başka okullara gitmek zorunda kaldığını ve sürecin hızlandırılmasını talep ediyor.

Zelenskiy Putin ile Müzakereye Hazır

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Putin ile ikili müzakerelere hazır olduğunu açıkladı.

Papa’dan barış çağrısı: 22 Ağustos’u işaret etti

Papa 14’üncü Leo, haftalık genel kabul oturumunda ateşkes talebini dile getirdi.

Kaynanalar’ın ‘Döndü’sü Defne Yalnız, 3+1 evinde nostaljik bir yaşam sürüyor

Kaynanalar dizisindeki “Döndü” rolüyle hafızalara kazınan Defne Yalnız, kedileriyle birlikte yaşadığı 3+1 evinde samimi ve nostaljik bir dünya kurdu. Klasik mobilyalarla döşenen evinin duvarlarını ise tiyatrodan aile hatıralarına uzanan fotoğraflar süslüyor.

Trump Netanyahu’yu ‘savaş kahramanı’ ilan etti

ABD Başkanı Donald Trump, bir radyo programında verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hamas’ın elindeki rehinelerin serbest bırakılması için İsrail Başbakanı Binyamin NetanyahuTrump’ın sözleri, haziran ayında İran’daki nükleer …