Okan Buruk: Elimi sıkmalıydı, burnumu sıktı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ederek yarı finale yükselen Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kendisine yaptığı fiziksel müdahale ile ilgili yorumda bulunan Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

“Benim aramda bir şey olmadı. Ben hakemleri tebrik etmeye gittim. Ben dönerken arkamdan burnumu sıktı. Yüzümde hafif bir çizik oldu. Hoş bir şey değil… Oyun içinde kalmak istiyoruz. Özellikle teknik direktörlerin bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Çok abartmayacağım ama şık bir görüntü olmadı. Bence maç öncesi ve sonrası birbirimizin elini sıkmamız gerekirdi. Bunu da yapamadık ne yazık ki… Onun yerine bunumu sıktı. Çok önemli değil, çok abartmayacağım.”

Alınan galibiyet nedeniyle futbolculara ve taraftarlara teşekkür eden Okan Buruk, şunları söyledi:

“Bence maça çok iyi başladık. İlk 45 dakikaya baktığımızda hem attığımız, hem de kaçırdığımız gollerle maçı ilk yarıda bitirebilirdik. Rakibimizin ilk net pozisyonu gol oldu. Bence pozisyon ofsayttı. Çizginin doğru çizildiğini düşünmüyorum. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk. Rakibimize de pozisyonlar verdik. Maçın sonlarına doğru yorgunluğumuz başladı. Ben oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Verdiğimiz taktikleri kusursuz uyguladılar. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün kazanma arzumuz üst seviyedeydi. Beşiktaş maçında bunu gösterememiştik. Bu galibiyette en büyük pay oyuncuların.”

Related Posts

Hüseyin Kürşat Kırbıyık, TBMM Genel Sekreteri oldu

Hüseyin Kürşat Kırbıyık, TBMM Genel Sekreteri oldu

DEM’li Gergerlioğlu’ndan ‘süreci hızlandırın’ çağrısı: ‘İsrail Türkiye’yi vurmaya hazırlanıyor’

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İsrail’in İran’ın ardından Türkiye’yi vurmaya hazırlandığını öne sürüp iktidara “Kürt barışı gecikmemeli!” çağrısı yaptı

Barış için diplomasi: Trump ve bölge liderleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail saldırısıyla alarm durumuna geçen bölge ülkelerinin liderleri ve ABD Başkanı Trump’la telefonda görüştü.

İsrail bomba İran füze yağdırdı

İsrail dün de saldırılarına devam etti. Tahran’da bir siteyi hedef alarak 20’si çocuk 60 sivili katleden İsrail, İsfahan, Natanz ve Tebriz’de nükleer tesisleri vurdu. Basra Körfezi’ndeki en büyük doğalgaz sahası Güney Pars’ı da hedef alan İsrail, Hürmüzgan, Kirmanşah, Batı Azerbaycan, Loristan ve Huzistan’a bomba yağdırdı. İşgal ordusu, Hürremabad’da ise yeraltı füze deposunu vurduğunu ileri sürdü.

İsrail İran’da da sivilleri vuruyor: Bilanço açıklandı

Gazze’de yasa dışı işgal ettiği topraklarda Filistinlilere yönelik soykırım uygulayan İsrail, İran’da da sivilleri hedef alıyor. İsrail’in, İran’ı vurmasıyla başlayan savaşın 3. gecesinde İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), İran’da çoğu …

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ürdün Kralı arasında kritik telefon: İsrail küresel güvenlik sorunu doğuruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ürdün Kralı 2. Abdullah telefonda görüştü. Görüşmede İsrail ile İran arasındaki çatışmalar ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının bölgenin güvenliğine ciddi zarar verebilecek bir provokasyon olduğunu, İsrail’in ve Netanyahu yönetiminin saldırgan ve hukuk tanımaz tutumunun küresel boyutta istikrar ve güvenlik sorunu doğurduğunu ifade etti.