Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.
Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.
Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.
More Stories
Kars’ta Jandarma Operasyonu: 31 Kişi Yakalandı, Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi
Bingöl’ün Genç ilçesinde yolcu otobüsünün devrildiği kazada ölü ve yaralılar var(EK GÖRÜNTÜ EKLENDİ)
Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi: En az 4 ölü, 30 yaralı