Nevşehir’de battaniyeye sarılı ceset bulundu

Nevşehir’de Battaniyeye Sarılı Halde Bulunan Erkek Cesediyle İlgili Şok Edici Gelişme

Nevşehir’de meydana gelen olayda, battaniyeye sarılıp toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde 1 Mayıs’ta hayvanlarını otlatan bir çoban, şok edici keşfi yaparak durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda cesedin silahla karnından vurularak öldürüldüğünü belirledi. Ardından ceset, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kimliği belirlenemeyen cesedin üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda, cesedin kimliğini saptamak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

Related Posts

Kız Meselesi Nedeniyle Cinayet

Serhat A., Sırrı Can Şimşek’i öldürdü; eski kız arkadaşını hedef aldı, kapıyı açmadı.

Mete Gazoz aşkını ilan etti

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bayrağımızı taşıyan Mete Gazoz, bu kez özel hayatıyla gündemde. Sosyal medyada sevgilisiyle paylaştığı romantik kare, kısa sürede yoğun beğeni aldı ve genç sporcunun özel yaşamına dair merakı artırdı.

Üsküdar’da Yangın: Otomobil Kül Oldu

Üsküdar’da seyir halindeki otomobil, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Eşini Ütüyle Öldüren Sanığa Ağır Cezası

Tekirdağ’da eşini öldüren Hasan Dim, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Denizli İdman Yurdu, Talha Aydemir ile Anlaştı

3’üncü Lig temsilcisi Denizli İdman Yurdu, sol kanat oyuncusu Talha Aydemir’i transfer etti.

Yeni Yerli Anti-Dron Sistemi Tanıtılıyor

TÜWEK Anti-Dron Silah Sistemi ve Drone-Seeker mühimmatı, IDEF 2025’te dron tehditlerine karşı sergilenecek.