Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Rüşvet Suçlamalarını Reddetti

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, savcılıktaki ifadesinde rüşvet suçlamalarını reddetti. Böcek, eski gelinine alınan 30 milyon liralık evin parasının iş insanı Yusuf Yadoğlu tarafından ödendiğine ve 8 milyon 500 bin liralık araç giydirme faturasının Yadoğlu tarafından ödendiğine ilişkin bilgisi olmadığını belirtti.

Böcek’in ifadesine göre, daha önce tutuklu yargılanan ve tahliye edilen iş insanı Yusuf Yadoğlu’nun iddiaları üzerine suçlanan Böcek, Yadoğlu’nu tanıdığını ancak detaylı bir ilişkisinin olmadığını dile getirdi. Ayrıca, oğlu Gökhan Böcek’in Zeynep Kerimoğlu ile olan ilişkisi ve öne sürülen paralar hakkında bilgisi olmadığını ifade etti.

Böcek, oğlunun yurt dışında olduğunu ve en kısa sürede dönüp ifade vereceğini belirtirken, kendisinin ve oğlunun belediye üzerinde herhangi bir nüfuzunun olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini vurguladı.

Yapılan soruşturmada, 2024 ve 2025 yıllarında gerçekleştiği iddia edilen rüşvet eylemleriyle ilgili banka dekontları, HTS kayıtları ve tanık beyanlarının dosyaya yansıdığı belirtildi.

Related Posts

Özgür Özel elindeki anketi açıkladı: ‘O gece siyaseti bırakırım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekonomim’den Vahap Munyar’a ekonomi ve siyaset gündemi ile ilgili konuştu. Özel, basın mensupları ile geçmişteki hatalar üzerine sohbetler gerçekleştirdiklerini aktardı. Özel, konuşmasında CHP Genel Başkanı …

Türkiye Petrolleri’nin Kato Dağı’nda petrol arama çalışması devam ediyor

Van’ın Çatak ilçesinde, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından başlatılan petrol arama çalışması sürüyor.

DEM Parti’den yangınlar için olağanüstü toplantı çağrısı

DEM Parti, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon’un olağanüstü toplanması için Meclis’e başvuru yaptı.

İstanbul’da evlat dehşeti: Tartıştığı ailesini katletti

İstanbul Sancaktepe’de 28 yaşındaki bir kişi, tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü.

Bursa İl Müftülüğü yangınlara çareyi böyle buldu!

Bursa’da günlerdir süren orman yangınları henüz kontrol altına alınamazken, kentte artan kuraklık nedeniyle Bursa Müftülüğü, yağmur duası için halkı camilere davet etti.

Özel’den Hakan Fidan’a sert çıkış: ‘Pabucumun atanmışı’

CHP lideri Özgür Özel, Bogota’da imzalanmayan Filistin’e ilişkin eylem planı üzerinden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a “Pabucumun kenarı, Kurtlar Vadisi’nden umut besleyen, TikTok’la gençleri kaldıracak olan, pabucumun atanmışı, dışişleri sözcüsü, dışişleri bürokratı, yazıklar olsun sana” sözleriyle yüklendi.