Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı

Seydişehir İlçe Jandarma Ekipleri 10 İlde Dolandırıcılık Çetesine Operasyon Düzenledi

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, telefon dolandırıcılığı yapan çeteye karşı operasyon gerçekleştirdi. Çete üyeleri kendilerini asker, polis, savcı gibi tanıtarak insanları dolandırdıkları belirlendi. Operasyon, 10 ilde eş zamanlı olarak düzenlendi.

Yapılan operasyon sonucunda, ‘Bilişim sistemlerini banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ ve ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’ suçlarından toplam 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, ilçe jandarma komutanlığına getirilerek ifadeleri alındı.

İfadeleri tamamlanan şüphelilerden 4’ü serbest bırakılırken, 30’u adliyeye sevk edildi. Hakimlikte ifadeleri alınan 8 şüpheliden 8’i tutuklanırken, diğer 22 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

CHP Grup Başkanvekili Başarır’dan ‘Kurultay’ tepkisi: Özgür Özel asla kullanışlı bir muhalefet lideri olmadı

CHP Grup Başkanvekili Başarır, 38’inci Olağan Kurultay davasına ilişkin ”CHP’nin sahibi millet, halk. Seçilmiş kurultay delegelerinin seçtiği cesur, genç lider Özgür Özel’i mahkeme kararıyla indirecekmiş. Çok gülüyorum, çok. Onu halk seçti. O halkı arkasına aldı. O asla kullanışlı bir muhalefet lideri olmadı” ifadelerini kullandı.

Resmî Gazete’de bugün (27 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (27 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

TBMM’de ‘yolsuzluk’ tartışması ‘Siyasetiniz kumpas siyasetidir’

TBMM Genel Kurulu’nda, AKP’li ve CHP’li milletvekilleri arasında, ‘yolsuzluk’ tartışması yaşandı.

RTÜK Spotify’ı da boş geçmedi! Milli değerlere aykırı bulundu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, SÖZCÜ TV’nin de içinde bulunduğu haber kanallarına ceza verdi ancak bu defa ceza verilen kurumlar içerisinde müzik dinleme platformu Spotify da var. RTÜK, Spotify’a ‘Toplumun millî ve manevî değerlerine, genel ahlaka aykırı olamaz’ hükmü uyarınca %5 idari para cezası verdi.

Yolcu uçağı havadayken arızalandı, acil iniş yapmak zorunda kaldı!

ABD’de Amerikan Hava Yollarına ait bir yolcu uçağı, motorundan çıkan duman ve alev nedeniyle Las Vegas Havalimanı’na acil iniş yaptı. Olayda yaralanan olmadı.

Haziran ayının son anketinde AKP’ye kötü haber

ORC Araştırma, 26 ilde yaptığı genel seçim anketinin bulgularını kamuoyu ile paylaştı. Ankette CHP’nin birinci parti olduğu görüldü.