Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı

Seydişehir İlçe Jandarma Ekipleri 10 İlde Dolandırıcılık Çetesine Operasyon Düzenledi

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, telefon dolandırıcılığı yapan çeteye karşı operasyon gerçekleştirdi. Çete üyeleri kendilerini asker, polis, savcı gibi tanıtarak insanları dolandırdıkları belirlendi. Operasyon, 10 ilde eş zamanlı olarak düzenlendi.

Yapılan operasyon sonucunda, ‘Bilişim sistemlerini banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ ve ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’ suçlarından toplam 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, ilçe jandarma komutanlığına getirilerek ifadeleri alındı.

İfadeleri tamamlanan şüphelilerden 4’ü serbest bırakılırken, 30’u adliyeye sevk edildi. Hakimlikte ifadeleri alınan 8 şüpheliden 8’i tutuklanırken, diğer 22 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Konvoy yaptılar cezayı yediler

İstanbul Bayrampaşa’da konvoy yaparak trafiği tehlikeye düşüren 9 sürücüye cezai işlem uygulandı….

Yürek sızlatan görüntü: Ölen annesinin başından ayrılmadı

Mardin’in Derik ilçesinde otomobilin çarptığı eşek öldü, yavrusu uzun süre başından ayrılmadı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Malatya’da uyuşturucu satıcılarına darbe: 9 şüpheli tutuklandı

Malatya’da sokaklarda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen üç ayrı operasyonda 9 kişi tutuklandı. Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yürütülen operasyonlarda, yüklü miktarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Ukraynalı turisti balıkçılar kurtardı

Alanya’da Ukraynalı bir turist denizin ortasında boğulma tehlikesi geçirdi. Ölümden dönen adamı, amatör balıkçılar kurtardı.

Suriye İçişleri Bakanı Ankara’da: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Yerlikaya ile görüştü

Suriye İçişleri Bakanı Enes Hattab, Ankara’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

Bakan Tekin trigonometri tartışmasını yeniden açtı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kızılcahamam’da “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Sınıf Öğretmenliği Eğitici Eğitimi” programında geçtiğimiz yıl çok tartışılan trigonometri konusunu yeniden açtı.