Konya Emniyeti’ne ‘Yüksek’ atama

Recep Tayyip Erdoğan’ın İmzasıyla Konya Emniyet Müdürlüğü’ne Yüksek Atandı

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla bugün Resmi Gazete’de duyurulan atama ile, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nde yer alan Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne Maksut Yüksek atandı.

Yüksek, daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanı olarak görev yapmaktaydı ve yeni görevine atanmasıyla birlikte Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevine devam edecek.

MAKSUT YÜKSEK’İN KARİYERİ

Maksut Yüksek, 1 Ağustos 1972 tarihinde Elazığ’ın Sivrice ilçesinde doğmuştur. Polis Akademisi mezunu olan Yüksek, kariyerine Komiser Yardımcısı olarak İstihbarat Daire Başkanlığı’nda başlamış ve çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Özellikle İkmal ve Bakım Daire Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı gibi önemli görevlerde çalışan Yüksek, son olarak Güvenlik Daire Başkanlığı görevine atanmış ve 7 Ocak 2025 tarihinde Konya Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmiştir.

Yüksek, kamu yönetimi alanında yüksek lisans yapan ve işletme havacılık güvenliği üzerine eğitim alan bir uzman olarak bilinmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Yüksek, mesleki alanda geniş bir deneyime sahiptir.

Related Posts

İş yerinde felaket: Yangın çıktı, havai fişekler patladı

Batman’da düğün organizasyon malzemeleri satan iş yerinde çıkan yangında havai fişekler patladı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında iş yeri ve 2 daire kullanılamaz hale geldi.

Tayvan’da tayfun alarmı: 3 bin 400’den fazla kişi tahliye edildi

Tayvan’da ‘Danas Tayfunu’ nedeniyle 3 bin 400’den fazla kişi evlerinden tahliye edildi, 2 kişi hayatını kaybetti.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu siyasetçilere ve iş dünyasına seslendi: ‘Bu bir ‘beka’ meselesidir!’

Son dakika gelişmesi… Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, siyasetçilere ve iş dünyasına seslenerek, “Artık milletten ve seçimden kaçan, yenemediklerini korkakça hapse atan ve yabancı devlet başkanlarının rızasıyla iş yapan bu aklın millet tarafından ilk fırsatta gönderilmeyeceğini mi sanıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

ABD’nin Teksas eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 82’ye yükseldi; en az 41 kişi daha kayıp!

ABD’nin Teksas eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 82’ye yükseldi; en az 41 kişi daha kayıp!

Medvedev’den NATO Genel Sekreteri’ne olay yaratan gönderme

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte’nin New York Times’a verdiği dikkat çekici röportaja sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Medvedev, 5 Temmuz 2025 Cuma günü X platformunda yaptığı paylaşımda …

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.