Kar ve tipi nedeniyle kapanmıştı: O yollar ulaşıma açıldı

Kayseri Yolları Kar ve Tipi Nedeniyle Ulaşıma Kapandı, Ancak Şimdi Açıldı

Kayseri’de etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle Kayseri-Malatya ve Kayseri-Kahramanmaraş kara yolları ulaşıma kapanmıştı. Ancak, ekiplerin yoğun çabası sonucunda bu yollar tekrar çift yönlü olarak ulaşıma açıldı.

Pınarbaşı-Gürün, Yeşilhisar-Niğde ve Ankara-Kırşehir kara yollarında da yaşanan ulaşım aksamaları, aynı sebeplerden dolayı meydana gelmişti ancak şu an trafik akışı normale dönmüş durumda.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Erciyes ve Pınarbaşı bölgelerinde etkili olan kar yağışının ardından, siz değerli hemşehrilerimizin güvenli bir yolculuk yapabilmesi için ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.” açıklamasında bulundu.

KAYSERİ HAFTA SONU HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava tahmini şu şekilde:

Related Posts

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Xiaomi YU7’de hayal kırıklığı: Almak isteyenlere kötü haber

Xiaomi’nin YU7 otomobilini satın alanlar teslimat için bir yıl boyunca beklemek zorunda kalıyor.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta Mesut ve Neçirvan Barzani ile ‘terörsüz bölge’yi görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, ikili temaslarda bulunmak üzere Irak’ın Erbil şehrine gitti. Burada IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ve KDP lideri Mesut Barzani ile görüşen Kalın, bütün bölgenin terörden arındırılması ve terörün bölge gündeminden çıkarılması amacıyla önümüzdeki dönemde atılacak adımları görüştü. Kritik temasta, Türkmenlerin güvenliği ve siyasi süreçlerdeki rolü konusu da detaylarıyla ele alındı.

ABD’de korkunç olay: Çalı yangınına müdahale eden 2 itfaiye personelini öldürdü!

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

Erdoğan: Zor gününde Pakistan’ın yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan sınırındaki terör saldırısında 13 askerini kaybeden Pakistan’a başsağlığı diledi. Erdoğan, “Türkiye olarak her zaman ve her konuda olduğu gibi terörle mücadelesinde de kadim dostumuz Pakistan’a desteğimizi sürdürecek, sevinçli günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.