Hareketsiz yatan adamı kurtarmaya geldiler: Şok oldular

İstanbul’dan Gelen Şoför, Araçta Uyuya Kalmış!

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Şafak Mahallesi Azem Akkaya Caddesi’nde gerçekleşti. İstanbul’dan gelen V.T.’nin 07 BMJ 775 plakalı aracında uzun süre hareketsiz yattığını fark eden çevre sakinleri, duruma müdahale etti. Seslerini duyuramayınca aracın kapısını sallayan kişiler, sürücüden tepki alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın kapısını açmak için uzun uğraşlar verdi. Bölgedeki bir çilingir de ekiplere kapıyı açmalarında yardımcı oldu. Saatler sonra uyanan V.T.’nin sağlık durumunda bir sorun olmadığı, sadece uyuduğu tespit edildi. Sürücüye, trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan 993 lira para cezası kesildi.

‘Uykum Var, Rahatsız Etmeyin’ Sözleri

Olaya tanık olan mahalle sakini Cüneyt Şiban, “Yoldan geçerken tesadüfen olayı gözlemledim, araçta hareketsiz yatmakta olan sürücüyü fark ettim. Aracın üst kısmından su püskürterek uyanan sürücü, ‘Uyuyorum ne rahatsız ediyorsunuz’ dedi. Uyandığında ayağının gaz pedalında olduğunu fark ettiğini belirtti. Şans eseri kimseye zarar gelmedi” şeklinde konuştu.

‘Sağlık Ekibi Uyuyan Şoföre Su Sıktı’

Ekiplerin kapıyı açma çabalarına yardım eden Halit Mert ise şunları söyledi: “Saat 19.00 sularında aracında uyuyan sürücüye vatandaşların müdahale ettiğini gözlemledim. Aracı sallayarak uyanmasını sağlamaya çalışıyorlardı. Ancak uyanmayınca polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Ekipler geldiğinde su püskürterek sürücüyü uyandırmaya çalıştı. Sürücü sonunda uyanıp hareket etmeye başladı. Sağlık durumunun iyi olduğu tespit edilince kapıyı açtırmak için eski çilingir Halit Mert’e başvuruldu. Uyanan sürücüyü karşılayan sağlık ekibi, aracın aralıklarından sürücünün yüzüne su sıktı ve sürücü böylece uyanmış oldu.”

Related Posts

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Xiaomi YU7’de hayal kırıklığı: Almak isteyenlere kötü haber

Xiaomi’nin YU7 otomobilini satın alanlar teslimat için bir yıl boyunca beklemek zorunda kalıyor.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta Mesut ve Neçirvan Barzani ile ‘terörsüz bölge’yi görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, ikili temaslarda bulunmak üzere Irak’ın Erbil şehrine gitti. Burada IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ve KDP lideri Mesut Barzani ile görüşen Kalın, bütün bölgenin terörden arındırılması ve terörün bölge gündeminden çıkarılması amacıyla önümüzdeki dönemde atılacak adımları görüştü. Kritik temasta, Türkmenlerin güvenliği ve siyasi süreçlerdeki rolü konusu da detaylarıyla ele alındı.

ABD’de korkunç olay: Çalı yangınına müdahale eden 2 itfaiye personelini öldürdü!

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

Erdoğan: Zor gününde Pakistan’ın yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan sınırındaki terör saldırısında 13 askerini kaybeden Pakistan’a başsağlığı diledi. Erdoğan, “Türkiye olarak her zaman ve her konuda olduğu gibi terörle mücadelesinde de kadim dostumuz Pakistan’a desteğimizi sürdürecek, sevinçli günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.