Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine fırtına engeli

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.: Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’nde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın Bozcaada ve Gökçeada hatlarında planlanan feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Geyikli-Bozcaada hattında yarın Bozcaada’dan saat 07.00 ve 10.00, Geyikli’den saat 08.00 ve 11.00 seferlerinin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi. Ayrıca Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm feribot seferlerinin de yarın iptal edildiği açıklandı.

Related Posts

Rusya’dan askerlik şubesine saldırı: 2 ölü, 11 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın Poltava şehrindeki bir asker alım ofisine insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Yangından etkilenen vatandaşlar için ödeme

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, orman yangınlarıyla sarsılan İzmir, Bilecik ve Manisa için toplamda 21 milyon 603 bin 400 TL ödeme yapıldığını duyurdu.

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Xiaomi YU7’de hayal kırıklığı: Almak isteyenlere kötü haber

Xiaomi’nin YU7 otomobilini satın alanlar teslimat için bir yıl boyunca beklemek zorunda kalıyor.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta Mesut ve Neçirvan Barzani ile ‘terörsüz bölge’yi görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, ikili temaslarda bulunmak üzere Irak’ın Erbil şehrine gitti. Burada IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ve KDP lideri Mesut Barzani ile görüşen Kalın, bütün bölgenin terörden arındırılması ve terörün bölge gündeminden çıkarılması amacıyla önümüzdeki dönemde atılacak adımları görüştü. Kritik temasta, Türkmenlerin güvenliği ve siyasi süreçlerdeki rolü konusu da detaylarıyla ele alındı.