Giresun’da Yangın: Maddi Hasar Oluştu

Espiye’de Meydana Gelen Yangında Maddi Zarar Oluştu

Giresun’un Espiye ilçesinde meydana gelen yangın, Kaya Çelik’e ait samanlıkta başladı ve ahşap bir yapı ile eve sıçradı; bu durum maddi zarara yol açtı.

Ericek köyüne bağlı olan samanlıkta henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan yangın, depo olarak kullanılan ahşap yapı ve eve sıçradı.

Yangının etkisiyle evde alevler yükseldi, çevredeki vatandaşlar su ve toprakla müdahale etmeye çalıştı ancak samanlık ve ahşap yapı tamamen yanmış durumda.

Şans eseri yangın sırasında yaralanan veya hayatını kaybeden olmadı, itfaiye ekipleri olay yerine ulaşarak yangını kontrol altına aldı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, köyü ziyaret ettiği sırada olay yerine giderek çalışmaları yakından takip etti ve ekiplere destek verdi.

Related Posts

Rusya’nın Hava Saldırıları Kiev’i Vurdu: 8 Yaralı

Dün gece Rusya’nın gerçekleştirdiği hava saldırılarında Ukrayna’nın başkenti Kiev dahil farklı noktalarında 8 kişi yaralanırken, bir askeri üs de hipersonik füzelerle hedef alındı. Polonya ordusu, saldırılar sonrası önlem amaçlı uçaklar havalandırdı.

Kamboçya ve Tayland Liderleri Malezya’da Buluşacak

Hun Manet ve Phumtham Wechayachai, sınır sorunlarını çözmek için Malezya’da toplantı yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşını resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi ziyaret eden Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’i resmi törenle karşıladı.

DEM Parti ‘Terörsüz Türkiye’ ifadesine itiraz etmişti: MHP’den komisyona yeni isim!

AKP’nin “Terörsüz Türkiye” diye isimlendirdiği TBMM komisyonuna seçilen MHP’li Feti Yıldız, Muhammed Levent Bülbül, Halil Öztürk ve Yücel Bulut, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret paylaşımında bulunan Feti Yıldız’ın komisyon için verdiği isim dikkat çekti.

Milli Merkez: Acilen birleşelim

Milli Merkez yaptığı açıklama ile anayasa değişikliği süreciyle ilgili uyarılarda bulunarak, toplumu partiler üstü bir anlayışla birleşmeye çağırdı. Yapılan açıklamada “Tek çare Atatürk’te birleşmektir” ifadelerine yer verildi.

Şişli Tapu Müdürlüğü’nde korkutan yangın

İstanbul’da Şişli Tapu Müdürlüğü’nün arşiv bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu.