Evi terk eden gelinin annesini ve dayısını öldürdü

Konya’nın Çumra ilçesinde Halil İbrahim Ü. (60), tartıştığı dünürü Şadiye Aydın ile kardeşi Selahattin Boz’u tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, saat 14.00 sıralarında Çumra ilçesi İzzetbey Mahallesi 72417 Sokak’taki Semerkant Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, evi terk eden Meliha Ü., eşyalarını almak için annesi Şadiye Aydın ve dayısı Selahattin Boz ile birlikte kayınpederinin evine geldi.

Burada dünürler arasında çıkan tartışmada kayınpeder Halil İbrahim Ü., tabancayla Şadiye Aydın ile Selahattin Boz’a ateş etti. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şadiye Aydın ile kardeşi Selahattin Boz’un olay yerinde öldüğü belirlendi. Aydın ve Boz’un cesetleri otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Olaydan sonra kaçan şüpheli Halil İbrahim Ü. de polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Related Posts

ABD’de korkunç olay: Çalı yangınına müdahale eden 2 itfaiye personelini öldürdü!

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

Erdoğan: Zor gününde Pakistan’ın yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan sınırındaki terör saldırısında 13 askerini kaybeden Pakistan’a başsağlığı diledi. Erdoğan, “Türkiye olarak her zaman ve her konuda olduğu gibi terörle mücadelesinde de kadim dostumuz Pakistan’a desteğimizi sürdürecek, sevinçli günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ambulansa yol vermedi, 3 bin 160 lira ceza yedi

Konya’da hasta ihbarına giden ambulansa yol vermeyen aracın sürücüsüne 3 bin 160 lira ceza uygulandı. Ceza, Karayolları Trafik Kanunu’nun “geçiş üstünlüğüne sahip araca yol vermemek” ve “aksine bir işaret bulunmadıkça en sol şeridi sürekli işgal etmek” maddeleri uyarınca uygulandı.

‘Buna izin vermeyeceğiz’

CHP Samsun Örgütü Çarşamba’dan sonra ikinci mitingini Havza ilçesinde yapıldı.

Ank-Ar Araştırma’dan dikkat çeken anket: Erdoğan hiçbir yaş grubunda yüzde 50’yi geçemedi!

Ank-Ar Araştırma’nın seçim anketine göre, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair sorulan soruya 18-34 yaş arasındaki seçmenlerin yüzde 62,5’i Ekrem İmamoğlu, yüzde 26,2’si Recep Tayyip Erdoğan dedi.

İsrail’in planı ortaya çıktı: Şara’yı sıtmaya razı edecek

İsrail basını, İsrail ve Suriye’ye ilişkin flaş bir iddiada bulundu. İsrail merkezli i24 kanalı, Suriye ve İsrail’in “2025 yılı bitmeden” bir barış anlaşması imzalayacağını ifade etti. i24’ün “konuyla ilgili bilgi sahibi bir kaynağa” dayandırdığı …