Erdoğan’dan vekillere fırça! Talimatı verdi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekillerine Tarihi ve Tavsiyeler Verdi

Partisinin genel merkezinde milletvekilleriyle kahvaltılı toplantı gerçekleştiren AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Erdoğan Terörsüz Türkiye Hedefini Belirledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşının Mecliste silah bırakma çağrısı yapmasının ardından, teröristbaşının ve terör örgütünün silah bırakma açıklamasıyla süreç tamamlandı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel merkezde milletvekilleriyle yaptığı kahvaltıda tarih verdi.

Erdoğan, Türkiye Gazetesi’ne göre, milletvekillerine, “Terörsüz Türkiye, inşallah hedefe ulaşacaktır. Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içerisinde memleketimizin sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz. Ne şehit yakınlarını ne de gazileri rencide edecek hiçbir davranış içinde olmayız. İki hafta içinde süreç netleşecek. Siz de sürece katkı verin, vatandaşa sahada süreci iyi anlatın” talimatını verdi.

Milletvekillerine ‘Devamlılık’ Tavsiyesi

Erdoğan, milletvekillerine ‘devamlılık’ konusunda uyarılarda bulunarak eleştirilerde bulundu. Televizyon programları ve ekonomik sorunlar konusundaki endişelerini dile getiren Erdoğan, “Biz istişareye önem veren bir hareketiz. Hem teşkilatlarımızla hem milletvekillerimizle istişare halinde yürüyoruz. Saha çalışmalarında vatandaşla ilişkileri sıkı tutmalıyız. AK Parti hep buradan kazandı. Yine bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Parlamentoda da devamlılık gösterin, Meclis çalışmalarını aksatmayın” şeklinde konuştu.

Related Posts

Trump, Musk’a yakın Isaacman’in NASA Direktörlüğü adaylığını geri çekti

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Direktörlüğü için önerdiği milyarder iş insanı Jared Isaacman’in adaylığını geri çekti.

Murat Kurum’un öve öve bitiremediği şirket, işçilerin parasını ödemedi

Adıyaman İndere’de yapımı devam eden deprem konutlarında çalışan işçiler, aylardır alamadıkları maaşları nedeniyle iş bıraktı. Türkiye’nin en büyük şantiyesi olarak tanıtılan projede, işçilerin yaşadığı mağduriyet, sendikaların da desteğiyle kamuoyuna taşındı.

Rusya’da otoyol köprüsü, yolcu treninin üzerine çöktü: 7 kişi öldü

Rusya’da otoyol köprüsü, yolcu treninin üzerine çöktü: 7 kişi öldü

Amerikalı 22 gençten Trump’a çevre davası

ABD’de 22 genç, son aylarda iklim ve çevreye ilişkin imzalanan üç başkanlık kararnamesinin anayasal haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle Donald Trump’a dava açtı. The Hill gazetesinin haberine göre, Montana eyaletinde yaşları 7 ile 25 arasında değişen …

CHP’li Başarır, Kılıçdaroğlu’nun beklentisini açıkladı: “O kararı yırtıp atıp Özgür Bey’in yanına gelip cuntaya karşı dimdik ayaktayız demesini bekliyoruz”

CHP’li Başarır, Kılıçdaroğlu’nun beklentisini açıkladı: “O kararı yırtıp atıp Özgür Bey’in yanına gelip cuntaya karşı dimdik ayaktayız demesini bekliyoruz”

Trump, Ukrayna’da barış için yol haritasını belirledi

Trump, Ukrayna savaşında yeni bir yol haritasını iki hafta içinde açıklayacağını söyledi. Kararın Rusya’nın tavrına bağlı olduğunu belirten ABD Başkanı, “Putin bizi kandırıyorsa karşılığını alır” dedi. Trump, sivillere yönelik saldırılar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını da vurguladı.