Denizli Kadın Dart Timinden Avrupa Şampiyonluğu

Dart Avrupa Kupası’nda Kadın Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu

Hollanda’da düzenlenen Wdf Europe Cup Youth 2025 Avrupa Dart Kupası yarışmalarında Denizlili sporcular Ayşegül Karagöz ve Ceylin Ataş’tan oluşan Kadın Milli Takımı, finalde İngiltere’yi yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Turnuva, 16-19 Temmuz 2025 tarihleri arasında Hollanda’nın Assen şehrinde gerçekleşti ve 26 ülkeden 160 sporcunun yer aldığı yarışmalara Türkiye altı sporcuyla temsil edildi. Genç Milli Dart Takımı, Ayşegül Karagöz (15) ve Ceylin Ataş’tan (17) oluşan kadrosuyla bu önemli organizasyonda ülkemizi başarıyla temsil etti. Finale yükselerek İngiltere ile karşılaşan Kadın Milli Takımımız, nefes kesen bir mücadele sonucunda rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak Avrupa Kupası Şampiyonu oldu.

Avrupa Şampiyonluğu sonrası sporcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşarken, Ayşegül Karagöz aynı yarışmada Dart tek kadınlar kategorisinde bronz madalya kazandı. Milli Takım Antrenörü Yusufcan Korucu, 9 maç yaparak namaglup bir şekilde kupaya ulaştıklarını belirtirken, başarılarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Dart branşında Denizlili sporcuların elde ettiği bu başarıdan gurur duyduklarını ve başarının uzun ve disiplinli çalışmaların bir sonucu olduğunu ifade etti. – DENİZLİ

Related Posts

26 AB liderinden Ukrayna’ya destek mesajı: Geleceğini kendi belirleyebilmeli

26 AB liderinden Ukrayna’ya destek mesajı: Geleceğini kendi belirleyebilmeli

İmamoğlu: Tehlike çok büyük

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘sahte diploma’ tartışmaları hakkında, “Üzülerek ilan ediyorum ki çürüme devasa boyutlara ulaştı. Sistem çöktü” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bir operasyon daha

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bir operasyon daha yapıldı.

Alkollü sürücü tartıştığı yayaları kamyonetle ezdi

Ankara’nın Sincan ilçesinde alkollü olduğu öne sürülen kamyonet sürücüsü, trafikte tartıştığı iki yayayı ezerek yaraladı.

Genç öğrenci üniversite hayali için mahkemeye başvurdu

Ankara’da lise birincisi Yağmur Çolak, okulunun ÖSYM’ye bilgi vermemesi nedeniyle “okul birinciliği kontenjanı”ndan yararlanamadı. Yürütmenin durdurulması talebiyle dava açıldı.

Avukat Epözdemir suçu Seçil Erzan dosyasına attı

Terör örgütüne yardım, casusluk ve rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan Avukat Rezan Epözdemir, hakkındaki suçlamaların Seçil Erzan davasıyla ilgili olduğunu söyledi.