Bolu Dağı’nda Kar ve Sis Etkili

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar ve sis görüş mesafesinin düşmesine neden oldu.

Kara yolunun Bolu kısmında kalan Abant kavşağı ve Seymenler ile Düzce bölümünde yer alan Bakacak, Karanlıkdere ve Taşaltı mevkilerinde kar yağışı aralıklarla devam etti.

Sisin de etkili olduğu güzergahta görüş mesafesi yer yer 40 metreye kadar düştü.

Bölgede kara yolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürdü.

Trafik ekipleri de Bolu Dağı geçişini kullanacak sürücülerden yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamalarını, araçlarında zincir bulundurmalarını istedi.

Öte yandan Bolu kent merkezinde ile Düzce’de Kalıcı Konutlar bölgesinin yüksek kesimlerinde de aralıklarla kar yağışı görüldü.

Düzce’yi D-100 kara yoluna bağlayan Kuzey Çevre Yolu’nun güney kısımlarında ise sürücüler, sis nedeniyle yavaş ilerledi.

Related Posts

Özgür Özel elindeki anketi açıkladı: ‘O gece siyaseti bırakırım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekonomim’den Vahap Munyar’a ekonomi ve siyaset gündemi ile ilgili konuştu. Özel, basın mensupları ile geçmişteki hatalar üzerine sohbetler gerçekleştirdiklerini aktardı. Özel, konuşmasında CHP Genel Başkanı …

Türkiye Petrolleri’nin Kato Dağı’nda petrol arama çalışması devam ediyor

Van’ın Çatak ilçesinde, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından başlatılan petrol arama çalışması sürüyor.

DEM Parti’den yangınlar için olağanüstü toplantı çağrısı

DEM Parti, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon’un olağanüstü toplanması için Meclis’e başvuru yaptı.

İstanbul’da evlat dehşeti: Tartıştığı ailesini katletti

İstanbul Sancaktepe’de 28 yaşındaki bir kişi, tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü.

Bursa İl Müftülüğü yangınlara çareyi böyle buldu!

Bursa’da günlerdir süren orman yangınları henüz kontrol altına alınamazken, kentte artan kuraklık nedeniyle Bursa Müftülüğü, yağmur duası için halkı camilere davet etti.

Özel’den Hakan Fidan’a sert çıkış: ‘Pabucumun atanmışı’

CHP lideri Özgür Özel, Bogota’da imzalanmayan Filistin’e ilişkin eylem planı üzerinden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a “Pabucumun kenarı, Kurtlar Vadisi’nden umut besleyen, TikTok’la gençleri kaldıracak olan, pabucumun atanmışı, dışişleri sözcüsü, dışişleri bürokratı, yazıklar olsun sana” sözleriyle yüklendi.