Beşiktaş dev maçlarda bir başka

Beşiktaş, şampiyonluk yarışından aylar önce kopsa da dev maçlardaki başarısıyla taraftarlarının yüzünü güldürdü. Yönetimsel sorunlarla çalkantılı bir sezon geçiren siyah-beyazlılar, “Bu maçı kazanamaz” dedirten tüm karşılaşmalarda galip geldi. Avrupa Ligi’nde Lyon’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Kartal, ligde de Fenerbahçe’yi 1-0 yenip eli boş gönderdi. Dolmabahçe’de ne olursa olsun verdikleri desteklerle takımına itici güç olan taraftarlar, Solskjaer’in ilk maçı Athletic Bilbao’ya karşı alınan 4-1’lik galibiyetle mest oldu. 

GELECEKTEN UMUTLU

ARDINDAN Trabzonspor’u evinde konuk eden Beşiktaş, o dönem Şenol Güneş’in çalıştırdığı rakibini 2-1 mağlup etti. Ve kendi seyircisinin önünde ligde bir hedef daha kalmıştı o da Galatasaray derbisi… Camia kenetlendi, taraftar inandı ve futbolcular sahada savaştı. Kartal, Fenerbahçe’yle şampiyonluk yarışında olan lider Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Bundan sonra ligde üçüncülük ve Türkiye Kupası’nda zafer hedefleyen siyah-beyazlılar, büyük maçlardaki galibiyetlerle bonusları topladı.  

Related Posts

İsrail, İsfahan’daki nükleer enerji santraline saldırdı

İsrail, İsfahan’daki nükleer enerji santraline saldırdı

Körüğü patlayan belediye otobüsü alev topuna döndü

Eskişehir’de seyir halindeyken körüğü patlayan belediye otobüsü alev aldı. İtfaiyecilerin söndürdüğü yangında, otobüsteki kadın yolcu, dumandan etkilenip hastaneye kaldırıldı.

İsrail, İran’ı vuracak mı? Çok tehlikeli restleşme

ABD ve İran nükleer pazarlık için pazar günü Umman’da yeniden masaya oturmaya hazırlanırken Washington’ın Ortadoğu’daki temsilcilerinden ‘huzursuzluk ihtimali’ nedeniyle personel azaltmaya başlaması gözleri bölgeye çevirdi. İsrail’in İran’ı vurabileceği iddia edilirken Tahran, ‘her türlü savaşa hazırız’ diyerek resti gördü.

ABD’den dünyanın beklediği ilk açıklama geldi

İsrail’in İran yönelik saldırılarıyla ilgili ABD’den de ilk açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, “İsrail, İran’a karşı tek taraflı bir harekette bulundu. İran’a yönelik saldırılarda yer almıyoruz. Açıkça ifade etmek isterim: İran, ABD çıkarlarını ya da personelini hedef almamalıdır” dedi.

Hindistan’da 242 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan 5 dakika sonra düştü; kurtarma ekipleri en yüksek alarm seviyesinde!

Hindistan’da 242 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan 5 dakika sonra düştü; kurtarma ekipleri en yüksek alarm seviyesinde!

Trump ile Musk arasında yeni gelişme

ABD’li iş adamı Elon Musk’ın, vergi indirimi yasa tasarısı nedeniyle arasının açıldığı ABD Başkanı Donald Trump’la ilgili bazı paylaşımlarından pişmanlık duyduğuna ilişkin açıklama yapmadan önce başkanla telefonda görüştüğü ileri sürüldü.