Aziz İhsan Aktaş’ın malvarlığına tedbir kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Soruşturmasında Adı Geçen 40 Kişiyi Adliyeye Sevk Etti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve beraberindeki 47 kişi hakkındaki soruşturmayı sürdürüyor. 4 gün önce gözaltına alınan ve aralarında belediye yetkililerinin de bulunduğu 40 kişi, bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından yürütülen sorgu işlemleri devam ederken, soruşturmada adı ‘suç örgütü lideri’ olarak geçen Aziz İhsan Aktaş’ın malvarlığına tedbir konuldu. Aktaş, birçok belediyeden ve kamu kurumundan ihale almıştı.

Aziz İhsan Aktaş’ın avukatı, müvekkilinin malvarlığına tedbir konulduğunu doğruladı. Ancak diğer şüpheliler hakkında benzer bir tedbir kararı alınıp alınmadığı konusunda bilgi sahibi olmadığını belirtti.

(ALINTI)

Related Posts

DEM’li Gergerlioğlu’ndan ‘süreci hızlandırın’ çağrısı: ‘İsrail Türkiye’yi vurmaya hazırlanıyor’

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İsrail’in İran’ın ardından Türkiye’yi vurmaya hazırlandığını öne sürüp iktidara “Kürt barışı gecikmemeli!” çağrısı yaptı

Barış için diplomasi: Trump ve bölge liderleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail saldırısıyla alarm durumuna geçen bölge ülkelerinin liderleri ve ABD Başkanı Trump’la telefonda görüştü.

İsrail bomba İran füze yağdırdı

İsrail dün de saldırılarına devam etti. Tahran’da bir siteyi hedef alarak 20’si çocuk 60 sivili katleden İsrail, İsfahan, Natanz ve Tebriz’de nükleer tesisleri vurdu. Basra Körfezi’ndeki en büyük doğalgaz sahası Güney Pars’ı da hedef alan İsrail, Hürmüzgan, Kirmanşah, Batı Azerbaycan, Loristan ve Huzistan’a bomba yağdırdı. İşgal ordusu, Hürremabad’da ise yeraltı füze deposunu vurduğunu ileri sürdü.

İsrail İran’da da sivilleri vuruyor: Bilanço açıklandı

Gazze’de yasa dışı işgal ettiği topraklarda Filistinlilere yönelik soykırım uygulayan İsrail, İran’da da sivilleri hedef alıyor. İsrail’in, İran’ı vurmasıyla başlayan savaşın 3. gecesinde İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), İran’da çoğu …

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ürdün Kralı arasında kritik telefon: İsrail küresel güvenlik sorunu doğuruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ürdün Kralı 2. Abdullah telefonda görüştü. Görüşmede İsrail ile İran arasındaki çatışmalar ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının bölgenin güvenliğine ciddi zarar verebilecek bir provokasyon olduğunu, İsrail’in ve Netanyahu yönetiminin saldırgan ve hukuk tanımaz tutumunun küresel boyutta istikrar ve güvenlik sorunu doğurduğunu ifade etti.

İsrail, İsfahan’daki nükleer enerji santraline saldırdı

İsrail, İsfahan’daki nükleer enerji santraline saldırdı