Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarparak durabildi ve sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişinin durumlarının ciddi olmadığını ve röntgen sonuçlarından sonra taburcu olabileceklerini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini söyleyerek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı, ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı ve bu nedenle yolcular yaralandı. Şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Xiaomi YU7’de hayal kırıklığı: Almak isteyenlere kötü haber

Xiaomi’nin YU7 otomobilini satın alanlar teslimat için bir yıl boyunca beklemek zorunda kalıyor.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta Mesut ve Neçirvan Barzani ile ‘terörsüz bölge’yi görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, ikili temaslarda bulunmak üzere Irak’ın Erbil şehrine gitti. Burada IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ve KDP lideri Mesut Barzani ile görüşen Kalın, bütün bölgenin terörden arındırılması ve terörün bölge gündeminden çıkarılması amacıyla önümüzdeki dönemde atılacak adımları görüştü. Kritik temasta, Türkmenlerin güvenliği ve siyasi süreçlerdeki rolü konusu da detaylarıyla ele alındı.

ABD’de korkunç olay: Çalı yangınına müdahale eden 2 itfaiye personelini öldürdü!

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

Erdoğan: Zor gününde Pakistan’ın yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan sınırındaki terör saldırısında 13 askerini kaybeden Pakistan’a başsağlığı diledi. Erdoğan, “Türkiye olarak her zaman ve her konuda olduğu gibi terörle mücadelesinde de kadim dostumuz Pakistan’a desteğimizi sürdürecek, sevinçli günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.