Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a canlı yayın daveti: Sana prompter kullanmak serbest, Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Canlı Yayın Daveti

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği sözlere canlı yayın teklifi ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç. Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Melih Gökçek ile gerçekleştirdikleri yayını hatırlatarak Erdoğan’a canlı yayında açık oturum teklifinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Bak Erdoğan, yine Suriye politikası ve Suriyeliler üzerinden olur olmadık şeyler sıralamışsın. Ancak unutma, sen Suriye’deki vatan toprağımızı terk edip kaçarken, Reyhanlı’ya gidip ilk açıklamayı yapan kişi bendim.
Eğer dış politikayı, ekonomiyi ve ülkemiz siyasetini gerçekten konuşmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan, böyle sosyal medyada sataşarak olmaz. Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç.
Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?”

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

DEM Parti’den yangınlar için olağanüstü toplantı çağrısı

DEM Parti, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon’un olağanüstü toplanması için Meclis’e başvuru yaptı.

İstanbul’da evlat dehşeti: Tartıştığı ailesini katletti

İstanbul Sancaktepe’de 28 yaşındaki bir kişi, tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü.

Bursa İl Müftülüğü yangınlara çareyi böyle buldu!

Bursa’da günlerdir süren orman yangınları henüz kontrol altına alınamazken, kentte artan kuraklık nedeniyle Bursa Müftülüğü, yağmur duası için halkı camilere davet etti.

Özel’den Hakan Fidan’a sert çıkış: ‘Pabucumun atanmışı’

CHP lideri Özgür Özel, Bogota’da imzalanmayan Filistin’e ilişkin eylem planı üzerinden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a “Pabucumun kenarı, Kurtlar Vadisi’nden umut besleyen, TikTok’la gençleri kaldıracak olan, pabucumun atanmışı, dışişleri sözcüsü, dışişleri bürokratı, yazıklar olsun sana” sözleriyle yüklendi.

Resmî Gazete’de bugün (25 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (25 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Otelde yandılar, mağarada boğuldular, ormanda yandılar… Hep aynı kafa yüzünden can veriyoruz

Türkiye dün akşam kaybettiği 10 orman işçisinin ölümüne ağlarken ihmal sorularını da beraberinde getirdi. Ocak ayında Bolu Kartalkaya’da 78 vatandaş yanarak can vermiş, 6 Temmuz’da ise 12 askerimiz Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde metan gazı nedeniyle şehit olmuştu. Bitmek bilmeyen ihmaller zincirine bağlı ölümler akıllara “Yeni Türkiye” söylemini getirdi.