Rekabet Kurulu’ndan 3 temizlik markasına soruşturma

Rekabet Kurulu, sosyal medya hesabında duyurduğu üzere Koroplast, Parex ve Vindex hakkında soruşturma başlatma kararı aldı. Parex’i temsil eden Provel San. ve Tic. AŞ ile Vindex’i temsil eden VND Global Plastik AŞ hakkında da soruşturma açılmasına karar verildi. Rekabet Kurumu, kimyasal olmayan temizlik malzemeleri, gıda muhafaza ürünleri, çöp torbaları ve pişirme sarf malzemeleri üretimi ve tedarikini gerçekleştiren şirketlerin Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’u ihlal edip etmediklerini belirlemek amacıyla yürüttüğü ön araştırmayı tamamladı. Kurul, elde edilen bilgi ve belgeler ile yapılan tespitleri ciddi ve yeterli bulduğu için Koroplast, Parex ve Vindex hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı. Ancak, bu soruşturma kararlarının, söz konusu şirketlerin kanunu ihlal ettiği ve yaptırımla karşılaşacakları anlamına gelmediği vurgulandı.


Ayşe Kulin: Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan ile Bahçeli bugün görüşecek

Kızıl Goncalar’ın olay yaratan fragmanına tepki yağdı: Başörtüsünü çıkarıp ateşe attı

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Yasin Aktay o fotoğrafa niye girdi?

TIKLAYIN – ABD Dışişleri Bakanı Blinken: SDG’nin yabancı üyelerinin ülkesine dönmesi ve grubun Suriye ulusal güçlerine dâhil edilmesi için Türkiye ile çalışıyoruz

TIKLAYIN – Spor yazarları, Galatasaray-Başakşehir karşılaşmasını yorumladı: “Süper Lig’deki bambaşka bir maç olacak”

TIKLAYIN – Baba-oğul Gökçek’lerin “kefen yolsuzluğu” iddiasına suç duyurusu: “Mansur Yavaş ve Köksal Bozan’a iftira atıldı, AKP’ye oy devşirildi!”

Related Posts

Turizm cennetinde ruhsat şoku! Turistik tesislerin kapısına bir bir mühür vuruldu

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın talebi ve Antalya Valiliği’nin 2025/1 sayılı genelgesi uyarınca, ilçe sınırlarında faaliyet gösteren Basit Konaklama Turizm İşletme Belgeli 294 tesisin, Antalya …

Yumurta fiyatları düşüyor mu? 30’lu kolinin fiyatı ne kadar oldu?

Ramazan ayında ikiye katlanan yumurta fiyatları düşüyor.

EYT’den yararlanamayan kişiye emekli aylığı bağlandı: Geriye dönük tüm maaşlarını aldı

Prim transferi hesaplaması nedeniyle Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli olamayan kişi, Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) devreye girmesinin ardından emekli edildi ve geriye dönük maaşlarını aldı.

Emeklilerin hesaplarına bugün 4 bin lira yatırılacak

Milyonlarca emeklinin haftalardır beklediği bayram ikramiyesi ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlanıyor.

ABD ile Çin arasında ticaret krizi yeniden gündemde: Tarife görüşmeleri çıkmaza girdi!

ABD ile Çin arasında devam eden ticari anlaşmazlık, küresel piyasaları tedirgin etmeye devam ediyor. Tarife müzakerelerinde yaşanan tıkanıklık, taraflar arasındaki ilişkilerin seyrini yeniden gündeme taşıdı. Liderler düzeyinde olası temaslar sürecin yönünü belirleyebilir.

Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve gaz fiyatlarında artış planlanmıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gelecek bir kaç ay içinde elektrik ve doğal gaza yönelik fiyat artışı planlanmadığını söyledi.