Trabzonspor’da ara transferde kadrosuna kattığı Ukraynalı oyuncu Danylo Sikan, geride kalan sürede bekleneni veremedi.
Ara transferde Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk Takımı’ndan 6 milyon evro bonservis bedeli ile kadroya dahil edilen ve kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden olan Sikan, 10 resmi maçta 676 dakika görev aldı.
23 yaşındaki oyuncu, Trendyol Süper Lig’de 8 maçta 496 dakika sahada kalırken, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 maçta 180 dakika oynadı.
Trabzonspor’un forvet oyuncusu, söz konusu maçlarla gol atmayı başaramadı.
Danylo Sikan, ligdeki 8 karşılaşmanın 6’sında ilk 11’de forma giyerken, sadece 2’sinde 90 dakika sahada kaldı.
Sikan’ın 90 dakika görev yaptığı karşılaşmalarda bordo-mavililer, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor’a 1-0, sahasında Atakaş Hatayspor’a 2-1 mağlup oldu.